~GoldenEye Theodor~

 
Min andra halva, Min bästa vän, ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig Theodor. 
 
Mitt allt på denna jord ♥
 
 

Godmorgon!

Vaknade just och hade tänkt gå och äta frukost snart. De här dagarna ni inte fått uppdatering har det inte hänt så mycket på, spelade match i Sverige mot Sunnersta, och vi vann med 1-0 härligt tjejer! I fredags efter skolan fikade jag med min underbara kusin som jag inte träffat på jätte länge! Sen när mamma slutade jobbet åkte vi till Maxinge, där handlade jag ett par träningsbyxor,en träningströja och en sån där rosa luddmjukiströja :3 

Var även och red i onsdags, fick Safira som vanligt och herregud vad fin hon var, älskade ponnyn! Galoppen var klockren i högervarvet, lite pigg men det var bara positivt! I vänster varv skulle vi galoppera på volten och det var dock inte lika roligt, det är som att hon inte "orkar" hålla galoppen på volten så jag måsta fokusera på tusen saker, men sen blev hon bättre, bara att fortsätta träna!
Sen gjorde vi lite skänkelvikningar och massa andra övningar också! Skänkelvikningen blev hon bra på slutet, men fortfarande mycket


 att träna på där! 
Men var annars riktigt nöjd över damen :)

Men ska springa ner och äta nu! Sen stallet! Vi ses


Söndagkväll

Har just badat bastu och sitter just nu och kollar på bones, veckans planer handlar nog mest om läxor tyvärr men på kvällarna är det såklart träningar och ridning. efter skolan imorgon kommer jag gå till Jennifer efter skolan och göra läxor och planera hennes och Exits uppvisning som dom ska ha på haddnäs gård om 2 veckor. 
 
Kommer tyvärr inte hinna göra ny design i veckan. ska planera en dag med Jennifer då vi fotar nya höstbilder, så jag sen kan börja fixa med den. 
 
Har spelat match både idag och igår och vi vann båda! 3-0 mot knivsta igår,och 2-1 mot Håbo idag. Och herregud vilken jämn match det var idag, det låg 1-1 ända till slutet då det kanske bara var 5 minuter kvar och Felicia gjorde mål, härla pärla! 
 
Ska fixa något att äta nu, men vi hörs mer imorgon!
 
Puss!
 
 
 
 

Joatt ska vi göra ett försök till? ;)

Match idag och imorgon på breidan klockan 14.30, kom och heja vettja!
Idag möter vi Knivsta, och imorgon möter vi Håbo! Nu tar vi tammefan hem de här matcherna!

Efter matchen åker jag och pappa och handlar till Mattssons tills ikväll då jag och Jennifer ska ha fest i stallet :3

Någon dag i veckan ska jag och Lova vara med varandra, så då kanske vi kan fota. Så ska jag ta mig tid sen till att göra en ny design, ska inte lova för mycket men håll utkik :)

Trevlig helg!