Nu äta och sen träning!


Glam-nails!

Orkade inte plugga på prov så fixade naglarna istället c: busigt.


Torsdag 31.1-2013

Dagen har väl rullat på som vanligt,Haft lite ont i huvudet men det gick över...mådde däremot inte så bra när jag skulle gå hem från bussen,kände hur hela världen snurrade och såg massa svarta prickar överallt.Hela jag skakade och jag blev lite skraj,men jag satte mig ner en stund vid vägkanten och när jag hade samlat mig lite så gick jag den lilla biten som var kvar,när jag kom hem drack jag lite juice och åt en smörgås så nu känns det bättre... Men jag åker på träning ikväll för vi har ju massa matcher i helgen! ↓ men nu ska jag plugga lite matteprov som vi har imorgon!

Lördag: 
08.00-09.00 FC Åland-IFK Lidingö
10.30-11.30 FC Åland-Huddinge IF
18.50-19.50 FC Åland-Örby IS
20.30-21.30 FC Åland-Älvsjö AIK
Söndag:
13.50-14.50 FC Åland-Järla IF
 

Och på lördag bli det att kliva upp typ kl.6.00 på morgonen,för det är samling 7.15 i eckeröhallen...kommer vara så trött men ändå jävligt taggad! 
Och ursäkta för att jag inte är bäst på att blogga,märker att det bara blir lite korta slarvinlägg,men det ska det bli ändring på! 
Ha det fint vänner!
 
 

taggad inför ridning ikväll!

Woop woop! Håller tummarna att det blir Candela ikväll igen,hon var så underbar förra veckan och hon lyssnade på minsta lilla hjälper,ikväll hoppas jag att vi kan jobba lika bra igen! ;) Carro får väl Safira igen, för dom gick det också super förra veckan! Hihi,att Safira äntligen lärt sig lite vett ;) Men dom två jobbar på riktigt bra tillsammans! 
Nu ska jag byta om och göra svenskan,höres! 

Nämen så kul att skida imorgon i skolan.. ._.

Jo att verkligen...

Imorgon är det skola som vanligt från 8.30-14.25,lite jobbiga timmar,gymnastik är ju kul,men har ingen lust att skida....
1.Engelska
2.Finska
3.Gymnastik (längdskidor)
4. Gymnastik (längdskidor)
5. Biologi
6.Matte


Fixat naglarna!


Är lite halvtrög idag...

Känner mig inte 100% pigg idag heller,de sista timmarna snurrade hela huvudet...och vi som har träning ikväll,vill fara men nu måste jag känna efter om det verkligen är rätt för min kropp ikväll :/ Vill ju åka eftersom vi har "cup" i helgen men ändå så vill jag inte bli ännu sjukare än vad jag redan är...vad i hela fridens namn gör jag nu?
hade ju biologiprov idag...gick nog helt okej,blir nog godkänd i alla fall! ;D Dagen var slapp,chill timmar och så↓
1.Syslöjd
2.Syslöjd
3.B-svenska
4.Biologiprov
5.Matte
6.Hk 

Bloggar från datorn så ni får någon lagom fin och gammal bild c: 
 

Trött

Imorgon ska jag kliva upp tidigt för att läsa på biologin! Går just och sover tror jag,för är lite trött :3 ni får lite bilder jag tog idag när jag hade tråkigt men puss och godnatt alla fina så ses vi imorgon!


*

Kom inte på någon rubrik
 
Har pluggat på biologi hela kvällen...det känns nog helt okej men det snurrar ändå lite i huvudet om vissa saker,men innan jag går och lägger mig ikväll så läser jag igenom det en gång till. Usch,sen har vi matteprov på fredag tror jag,och det är man ju sådär lagom taggad till...jo att verkligen! På onsdag ska vi skida i skolan...nej...alltså nej... Ska typ hoppa in i duschen nu,ska bli skönt att rensa lite tankar och sjunga sådär fint som man bara kan göra i duschen! ;) har även bytt lakan i sängen,så man kommer vara värsta fräschisen sen! nejmen vi hörs! dissa mina avslut på inläggen...men kommer inte på något annat än vi hörs,hejdå,ses och typ sånt,haha. okej,nej nu. H E J D Å!  Woop woop!
 
Min fina vovve som betyder allt för mig,jag älskar dig Theodor! 
Du är som min andra halva. Och jag vet att jag alltid kan lita på dig min fina bästa vän,lämna mig aldrig! <3
 

Pictures

Har tagit massa svartvita bilder i huset och massa sånt för en stund sen ,men dom vill inte synas i mitt album så får inte hit dom :( men ni får en bild på min fina kissemiss istället! De svartvita får ni en annan gång!


Ute med Theo!

Har sovit en stund på eftermiddagen och läst igenom lite biologi.just kom man in,för har varit ute med vovvsis :3 bara det att det var så jävlaa kallt...och hunden blev typ nästan överkörd just,jo det här går bra det...


Hemma

Usch,när jag vaknade imorse var jag yr och mådde illa så jag stannade hemma. Vill verkligen inte få den där "magsjukan" som går :/ jaja,får väl ta vara på den här dagen med lite biologiplugg.


Prov-plugg

Har ju biologiprov på tisdag och det är man ju sådär lagom taggad till...har inte övat någonting,får bara ångest så fort jag slår upp boken. Därför blir det ingen träning ikväll,men jag kör lite styrka hemma istället! Nej nu ska jag faktiskt ta och lära mig lite om växter!!


Hemma från Lova!

Har haft en så rolig kväll igår med Lova,mycket skratt. Vi åt middag på grillen (Y) sen tittade vi på film och tjocknade oss! Ska just på fika till Abbo och Bosse,så det blir trevligt! Här är manikyren jag fick i fredags förresten!


Blir så förbannad...

Alltså mamma filmade ju mig i onsdags när jag red men på något konstigt sätt så kan mamma inte skicka bilder/filmer till mig och jag har precis försökt med allt,har tom gjort så att jag skickat filmen till Fridas mobil och sedan tänkt skicka den till min...men då funkar det inte heller :( så jag orkar inte kämpa mera med den där filmen,så nu får den faktiskt vänta...
Tittar förresten på film med familjen och imorgon sover jag hos Lova :) sen ska jag även försöka hinna med lite biologiplugg den här helgen men det får bli som det blir!


I bilen påväg hem!

Har haft en så fin dag med Lova alltså! Först gick vi till salong eclips och fick manikyr,sen när vi skulle åka hem så gick vi till park (lovas pappa äger det) så då kom en riktig överraskning...då hade dom dukat ett jättefint bord till oss! Till förätt åt vi någge kräftgrejjs,sen till huvudrätt blev det rysk kryddoxe,Mumma! Till efterrätt blev det gammaldags vaniljglass med choklad och kinuski sås! Allting var så gott <3 tack så mycket lova för en superdag!


Torsdag idag!

ojj vad veckorna springer iväg! herregud,imorgon är det fredag igen...skönt det i alla fall. Åker med Lova in till stan då efter skolan för vi ska få manikyr. Kommer bli riktigt mysigt! Sen i helgen sover jag hos henne,vilken dag är inte riktigt bestämt men vi får ta det som det kommer. 
Var och red igår,gick superdupermega bra!! Fick Candela och hon gick såå fint,en av det bästa ridningarna på länge! Hon var hela tiden uppmärksam på vad jag ville,och hon lyssnade på minsta lilla skänkel. Galoppen gick super,hon brukar ju bli lite fyrtaktig där...men inte igår! Jag kunde ställa henne i galoppen på ett enkelt men fint sätt utan krångel och på slutet gick hon som en liten dressyrhäst! hoppas verkligen att jag får fortsätta med henne! mamma tog lite bilder OCH filmade lite på sin mobil så det kommer nog upp här imorgon, någon bild somsagt och sen en film när jag travar av Candela på slutet. 

Men ikväll blir det träning! (y) Har dock lite ont i knät från igår när vi skrinnade men ska nog gå bra. 
Har pluggat på biologi hela dagen nu efter skolan,eftersom vi har prov på tisdag nästa vecka + så hade vi läxa ;) Nu ska jag byta om så får ni ha det så bra! 
 
Lite vanliga basic -kläder jag vill ha från GinaTricot
 
 

Påväg hem!

Promenerar hem från bussen,solen skiner och livet rullar på som vanligt. Har inget och säga egentligen men kommer ett inlägg när jag är hemma ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_51012cd79606ee0ab26b9359.jpg" class="image">


Fit for fight!

Ikväll är det ridning! Alltså jag orkar inte med Swing idag igen...snälla hoppas att jag får en annan,vilket jag inte tror men men...Det var i alla fall ingen träning i eckeröhallen igår kväll för det var någon match där men vi bestämde oss för att köra en joggingrunda i godby istället och sedan simma i godbyhallen! Det var superkul,vi joggade ca 2,5 kilometer,inte så långt men det räckte för att bli svettig!! Sen sprang vi upp för en lång backe,då fick man lite mjölksyra kan jag säga,men det var skönt att bara hoppa i poolen sen! Tränade just lite styrka,mest mage men även lår och knän m.m körde också Mac ,så nu är man fit for fight till ridningen ikväll! ;) ni får lite blandade bilder,tex lite från biologin då vi skulle disikera en tulpan osv :3
FJEEDJIIK!


Döör så trött jag är!

Ni får en bild på min underbara vän som är PRO i kemi ;)


DrDenim

Använder mina drDenim så mycket så jag köpte ett par till idag! Bra pris är det på dom också! 45 € dom sitter som en smäck! ;D mina favvobyxor helt klart!


Träning-godbyhallen


Blir nog denna till våren!

Vet fortfarande inte om det blir en marinblå eller millitärgrön...Sen håller vi också på och betäller lite sommarkläder till Egypten och så. 

Idag åker denna finisen och skidar till romme!

Kommer sakna dig Moa! men du får ha det så bra där,och hoppas att du inte slår ihjäl dig! Puss! 
 

Ute hela dagen!

Har varit ute hela dagen och lekt med Kevin (7 år) vi har åkt pulka,failade så satan ibland men han bara stod och asgarvade,kommer inte bli proffs i pulkåkning i alla fall! Eftersom dom bor i Brasilien (Kevins pappa,min kusin,jobbar där. Men Kevin är på besök och bor hos våra grannar,min farbror och hans fru Annika i 2 veckor typ) så vi gav hans julklappar idag istället! Han fick en lego-ninja-sak som man typ kan bygga på olika sätt och en slajmig spindel som man kan kasta på väggen,och den fastnar och hans lillasyster Livia (1 år) fick en barbapapa-bok och ett barbapapakramdjur! Imorgon ska vi skrinna troligtvis! Jag och mamma var också till stan idag/på förmiddagen och då köpte jag en tröja från Modehuset Alice!


På topp!

Känner att jag håller uppdateringen på topp nu alltså! kanske inte hinner flera inlägg per dag,men 1 hinner jag ju faktist åt minstone! har hållit på kämpat med att få en bakgrund/design till bloggen,men jag får det på något vis inte att funka! men tror det blir en vanlig grå eller något :) Nu ska jag titta på film med familjen och så ses vi! 
 

Godnatt alla fina!


Fysik prov tomorrow!

Har knappt pluggat något alls,bara streckade under lite i tisdags men nu håller jag på med studieuppgifterna och lyssnar på musik så om jag fortsätter såhär så kanske man får en 8 i alla fall! Blir ingen träning,för att det är så mycket läxor och sånt tills imorgon. Men imorgon drar man till Lova efter skolan som vanligt,blir nog trevligt. Uppdateringen kom lite sent idag,men är lite jobbigt att hinna med hela tiden...försöker så gott jag kan! Försöker klämma hit ett inlägg senare ikväll,vi får se.


...

Dagen i skolan var väl sådär...var inte så glad idag heller,vet inte varför men det bara är så... Kan inte riktigt förklara det här. Men ridningen ikväll gick väl helt ok,fick Swing och han tröga som ett päron. Men i slutet blev han pigg. Var meningen att jag skulle få Nick så blev lite besviken att jag fick Swing istället för Nick,men är nog nöjd ändå :) kom just ut ur duschen och nu ska jag sätta på mig en pyjamas och gå ner och titta på tv c: ni får en bild från förra måndagen


Godmorgon!

Har just klätt på mig och ska just fixa håret...ni förstår säkert varför:


Lova och jag suger!

Haha vi fick tråkigt så vi gjorde Chubby Bunny förra veckan för det var en som ville det,men allt ledde till att vi satt och asgarva som fan,men jag klippte ett någorlunda normalt tillfälle som ni får se...förresten digga att jag får någge damp och skriker wrahhhaahh helt plötsligt,och ursäkta för att jag säger fuck,men det får ni leva med!
http://videofy.me/v/753881


Tisdag

Dagen var väl ok...känner att jag inte var så glad idag,blir så irriterad på vissa...haha men tänker inte sitta här och verka som något deprimerat emo,Så vi går vidare! gick till 8.30-14.25,timmarna var chill ↓
1.Syslöjd
2.Syslöjd
3.Bsvenska
4.Biologi
5.Matte
6.Hk 
 
Ikväll är det då träning och den SKA jag fara på!! Har haft ont i halsen och hostat en hel vecka (visst det gör jag fortfarande men det orkar jag inte bry mig om) känner att kroppen vill träna nu alltså,känner mig så sprallig i benen hela dagarna i skolan och vill bara ut på fotbollsplanen och bli svettig,springa tills man inte orkar mera...den känslan vill jag ha NU! Men ikväll ska jag i alla fall träna och om det går bra,så ska jag såklart pumpa slut på mig,om jag får ont i halsen....så får jag väl lugna mig lite,men ikväll tänker jag stänga ute halsbrännan,för nu ska det tränas! Har ju förresten cup om någon vecka så till dess ska jag vara på topp! Vi tränar ju 3 gånger i veckan nu,tisdagar,torsdagar och söndagar.Sen har ju jag en liten bonus då jag rider på onsdagar,och när man rider tränar man speciellt mycket magmuskler och lår. Sen annat också såklart! Nu ska jag läsa igenom fysiken...vi ses!
 

Sova nu :3

Nu chattar jag med Lova på kik snart går jag och lägger mig för är så jäkla trött. Var ju somsagt till stan med Lova och vi hade de gött. Nej nu ork jag inte mera vi ses imorgon guuyyzz!
Bjuder på en gullig bild på Fredrik och Filip, Och sen fina Moa!


Helt galet att jag är så galet glad för att det är måndag imorgon.

Skönt att hänga med kompisar i skolan,visst skulle det vara skönt att bara vara hemma och sova men det är ju ändå det ända jag gör...sover. Så ändå lite skönt att vara "back in the routines" men idag var jag med Jennifer till stallet igen,trevligt hade vi det som vanligt. Imorgon åker man till stan med Lova för hon ska köpa sin mobil om den har kommit in. Sen ska vi bara gå och strosa på stan sen åker vi hem till henne så äter jag middag där osv. Kommer bli griiimt! Puss och godnatt fina ni!


5 April

...Då åker vi till Egypten! :DD Sharm el Sheik,NaamaBay hotell: Stella di mare beach and spa!
Här får ni lite bilder snodda från apollos hemsida.
Ligga hela dagarna i brännhet sol och snorkla bland de fina korallreven och på kvällen äta god mat,kommer bli värsta chilldagarna! Om det finns Wifi på hotellet så uppdaterar jag SÅKLART! allt för er mina fina! :* 
 

~I'm getting older and smarter for each day~

Nu får ni en riktig seriös megafet BILDBOMB! Här har ni mig,cajsa jansson  nu kör vi! 
(oh herregud,varför gör jag det här xD)

oh herre
Jag.dör.
 
Haters gonna hate! Puss,vi ses imorgon!
/c
 

Lördag kväll

Ikväll har jag bara tittat på film med familjen och så sen igår bokade vi resa till Egypten! Det var rabatt på 5-stjärniga hotell så vi kör på lyx! Åker 5 April.
Ska bara chilla varje dag på solstolen i brännande het sol (Y) sen snorkla såklart!och bli bruuuun!! Kommer bli bäst! Idag röjde jag och Jennifer upp i stallet, så nu är det jättefint,och imorgon ska vi fortsätta med vår städning. ;)


Inte ordentliga inlägg

Jag vet att jag inte gör så himla intressanta inlägg och bla bla...men hinner inte ägna hela mitt liv åt bloggen,ledsen. Men jag försöker verkligen,idag drar jag till Jennifer vad vi hittar på vet jag inte. Vi ses!


Lite om dagen

Skoldagen har väl varit hyfsad,men tyvärr inte bättre än så. Man märker nu att efter jullovet är alla lite nere,jag själv också faktiskt...
1.matte
2.profil (gymnastik)
3.biologi
4.fysik
5.religion
6.svenska
Men efter skolan gick man hem till Jennifer och åt choklad och bullar,haha då blev jag plötsligt glad igen! Sen 16.45 åkte vi till stallet och där hade vi det trevligt,bara myste med Exit och pratade,och garva osv,på slutet slirade det lite väl... Haha nu är jag på mycket bättre humör igen! Skönt att man har en vän som piggar upp en lite <3
Imorgon sover man kanske hos Vilma,kommer bli grymt. Om inte det går så drar jag väl till Jennifer!
I morgon blir det lite allmänt snack om hur mitt liv ser ut och lite annat som jag delar med mig.

Jag fick tråkigt igår så jag satte mig och pärlade c: (nolifer)
En söt bild på mig och min finaste vän!


Ingen träning ikväll heller :(

Blev ingen träning ikväll heller för har så ont i halsen och hostar stup i kvarten! Så då är det ingen bra ide att träna, fast ville så gärna ikväll,men vet att det bara skulle bli värre...imorgon efter skolan åker man till stallet med Jennifer :) fredag imorgon,Woop woop! Ridningen gick bra igår,fick Candela och är riktigt nöjd,haha nästa gång får man Nick eller möjligtvis Safira... Haha vi får väl se hur det går! Ha de fint!


Soova snaart

Var och tittade på laget som tränade,jo sugen blev man!! Speciellt när de spelade 2 mål, Haha dom gjorde dödsövningen som vi kallar den då man får sån mjölksyra i benen så man typ döör men flickorna var duktiga! Haha,Rajalin hade också varit sjuk så hon tittade också bara på. Så fick lite sällskap. Imorgon gymnastik i skolan :D
Det finns en bil i eckeröhallen som går på batteri,den är kuuul!


FML

Var hos Lova igår kväll. Riktigt trevligt hade vi det,vi tänkte titta på breaking dawn part 2 men texten krånglade på swefilmer...men vi tar det när den kommer ut på film istället. När jag kom hem hade jag ont i huvudet och ont i halsen (hade drogat mig med halstabletter samma dag)
Imorse kunde jag knappt andas på grund av att näsan var helt täppt och halsen gjorde jätte ont. +jag hade feber i söndags så jag kände att jag verkligen måste vila!
Nu tittar jag på tv,ska just äta något för jag hungrar ihjäl snart!
/cajsa


Ny halsduk!

Köpte en beige halsduk från modehuset Alice för det var 40% rea där!
Så stor och mysig så jag tänker bo i den framöver! sååå min stil,lööv it!


Tack fina ni!

Det bara värmer i hjärtat när statistiken höjer för var dag som går :') Berättar inte vilken statistik jag har för alla tycker olika om vad som är mycket läsare eller lite...så det lämnar vi bort.
men det är ju ni som ska ha tacket! Så tack alla ni som läser min blogg,haha tror inte ni förstår hur förbannat lycklig  jag blir om jag får en kommentar/Ett mail av en helt random tjej/kille jag aldrig pratat med tidigare som bara säger att det älskar min blogg. haha,jag måste bokstavligen älska er söta bloggläsare! 
Om ni vill kan jag länka er blogg här, men då måste ni först scrolla ner till kommentarsfältet och orka lägga iväg en kommentar! ;) Tack så mycket i alla fall! Ikväll åker man till Lova troligtvis,för har inget att göra så :)
 
oj nämen hej... ._.

 
Lite får man väl bjuda på sig själv,när ni varit så snälla! 
Puss!
 
 

First day in school

Nu åker man till skolan då,blir nog kul att träffa sina fina vänner igen,nu mår jag bättre än igår i alla fall! Har bara jätte ont i halsen,men halstabletterna får hoppa i skolväskan. ;) see ya after school...


Välkommen feber??

Tror febern är på väg...har ont i halsen,trött och huvudet känns helt tjockt och är kokhet om kinderna. Går och vilar en stund,så får vi hoppas att det går över... Var till stallet med Jennifer idag, Vi red på åkern en stund,då red Jennifer Rocky och jag Exit. Inte lite energi i de där hästarna! Haha,sen flummade vi bara runt och mockade och så :D

Ni får någon gullig bild på Jennifers fina ponny!


Just Chillin!

Vaknade klockan 10.00. Galet trött jag var! Men för min egen skull tills imorgon så klev jag upp. Sen har familjen tittat lite på resor,så det blir nog att åka till Egypten (Sharm el sheik) i vår :DDDD Det bra att vi åker dit för där är det extremt varmt,och jag vill inte ha det sådär lagom varmt som det är i spanien,men i egypten är det varmtvarmt,så man faktist blir lite brun ;) 
 
Idag som sagt så hittar väl jag och Jennifer på något,åker till stallet eller något. Skönt det,att man faktist tar vara på sista jullovsdan,och inte bara ligger och sover,haha fast det skulle ju vara skönt! 
Vi ses sen hörni!
Zenia får stå för bilden,henne hittar ni på http://niceday.devote.se/
 :'') <3

Känner mig shnigg!

Nu gör jag ingenting,sitter på mobilen som jag gjort i typ 1 timme redan... Yay!
Imorgon ska väl jag och Jennifer hitta på något,åka till stallet eller nått sånt,vi får väl se! :D sen på måndag börjar skolan...som tur är så är första dagen inte så hemsk. Kul att träffa vännerna och så igen!
Jaja...nu ska jag fortsätta sysselsätta mig med denna techno-sak så ses vi imorgon!

Haha bara för att jag lägger upp massa fula risbilder på mig själv! YOLO eller äh vafan... YODO! :D

Sen får ni 2 bilder från kalaset idag också! Gott var det,bara det att jag kände mig som en zumo-brottare efteråt (Y)

Puss!




Kalas!

Ska på kusinens födelsedags kalas hon blev 16 år den 2 Januari. Så fikar vi där och så,och bara har det gött :D


Friday!

Idag har jag inte gjort något speciellt,varit ute med Theo och ätit mammas hemlagade pizza! Mums! Nu myser jag bara med Curry,ska just gå ner och fika,vi ses!


Ska man ta och sova nu kanske?

Klockan är ju bara 00.20 är inte alls trött,men har lust att sova :3 måste börja lägga mig lite tidigare och vakna lite tidigare för nu går man liksom och sover vid tolv/ett/två/tre och så vaknar man 12/1. Nog för det är jäkligt skönt men skolan börjar på måndag så ja :'(


Awesome!

Sov ju hos Lova,och fasen vad kul vi hade!på dagen så tittade vi på film med Hannes (the hunger games) Satin vad bra film!!! på kvällen var jag och red, fick Candela! och riktigt bra gick det!bara det att i galoppen blir hon lite fyrtaktig,så då får man va på med skänkeln. Men annars var hon riktigt bra! sen åkte jag till Lova,badade bastu osv :) sen sov vi i deras "bastukammare" var typ uppe till 01.00 och vaknade 11.30. Sen har vi bara lodat hela dagen,var ned till Mattssons och handla pizza också,sen tittade vi på film igen c: sen fick jag min julklapp av henne också,5 stycken mini shower gel. (Vanilla & coconut , rhubarb & strawberry ,lemon Curd,pink punch, clean laundry)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_50e5d44addf2b3406b002286.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_50e5d44addf2b3406b002286.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_50e5d44addf2b3406b002286.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_50e5d44addf2b3406b002286.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_50e5d44addf2b3406b002286.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_50e5d44addf2b3406b002286.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_50e5d44addf2b3406b002286.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_50e5d44addf2b3406b002286.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_50e60299e087c31fae0ccd34.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_50e602999606ee202c9b4050.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_50e602a2e087c31fea9a107b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_50e602bae087c31f9bde5391.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_50e602f3e087c31fd8b63d29.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_50e602fbddf2b3406f002784.jpg" class="image">


Ridning nu!

Åker just,hoppas man får Candela eller Safira :D efter ridningen drar man till Lova igen och sover där :D haha,vi ska kanske sova i deras bastu (Y) vi ses hörni!


Borde gå och lägga mig...

för imorgon blir det att gå upp tidigt. Åker till Lova på morgonen, med pappa när han åker på jobb till 8.00. Vi ses imorgon fina ni!


Godmorgon!

Vaknade kl.13.00. Nu ligger jag bara och myser med finaste kissen, idag blir det bara slappdag,mysa i pyjamas och bara titta på film och sånt (y) vet inte om jag kommer blogga mer idag,,,njää vi får väl se. Fortsatt trevlig nyårsdag alla fina!