Nu träning!

Sorry för dålig update men har fullt upp hela tiden, åker just på träning, var inte i tisdags för då red jag och Jennifer men nu på med nya skorna och träna!


Feb. 26, 2013

Idag var det då skola som vanligt,en helt normal skoldag...eller? Sista timmen så fick vi sluta tidigare (14.10) och då kom Pontus på att vi skulle göra en harlemshake video,alltså fyfan vad det spårade :') skön klass har man ju iaf! Efter skolan åkte jag hem sen 15.30 hämtade Jennifer och hennes mamma mig så åkte vi till stallet. Vi red,mockade och fixade osv. Nu borde jag egentligen göra svenskan men det skjuter vi upp en stund till ;) igår var jag hos Lova,vi hade så tråkigt så vi tog lite tejp och lekte med den,sen blev tydligen lite för roligt...


Fina pojkar!


Chillar i kiosken!

Har jour med Felicia men ingen kommer och köper något :( slipper kemin iaf!
Puss!


Feb. 24, 2013

Kom nyss hem från stallet vi red idag med, jag barbacka på Exit och Jennifer på Rocky! Det gick bra,ramlade av en gång för att han busade lite och sen försökte han rymma men vi fick tag på han,pro som vi e ;) men sen gick det super! Galoppen satt fint på slutet iaf!
Sen städade vi i stallet,och åt mackor och bullar och drack varm oboy osv c: sen spårade det lite rejält,ingen av oss kunde sluta skratta xD tihi,i veckan ska vi nog dit igen och motionera :D ikväll ska jag och la familia iväg och kolla på bio,les miserables heter den tror jag. Men vi höööörs,BYE.


Grym dag!

Har haft en jätte skön dag,hela förmiddagen tog jag det bara lugnt sen vid 14.30 så åkte jag till stallet med Jennifer och vi tog in Rocky och Exit,borstade dom osv. Sen så gick Jennifer till ridbanan med Rocky och red där och jag red på åkern barbacka med Exit,så jobbade vi självständigt med hästarna och jag tränade väldigt mycket med galoppen för han vill gärna trycka ut massor så använde mycket ytterskänkel och tänkte framåt,i början var han lite nojsig och stack en gång i full galopp,haha! Men på slutet fick jag han väldigt fin,roligt var det också! Failade som fan en gång,jag galopperade och så sakta han av så tryckte han skitmycket utåt så blev allt lite snett så gled jag av i slowmotion xD sen på slutet kom Jennifer också till åkern så skrittade vi av dom tillsammans.vi red i ca 50 min. Hästarna och vi var svettiga efteråt,solen lyste och det var inte alls kallt ute. Sen fixade vi bara i stallet, Imorgon rider vi igen :D vårt mål med dom är att vi ska kunna ha dom att galoppera klockrent på en volt utan svårigheter :) Det fixar vi nog tillslut,bara vi får dom uppmärksamma och att de litar mer på oss så blir det prima!
Har just duschat och nu ska jag äta,ha en fortsatt trevlig lördag!


Feb. 23, 2013

Godmorgon! Dagens planer är inte så stora,åker med Jennifer till stallet på eftermiddagen. (Och tack Flisan för att du fixade tillbaka allt på bloggen)
Men nu ska jag försöka dra mig upp ur sängen och gå ner och laga frukost! Ni får lite bilder på Exit från igår :3 (han har INTE inspänningstyglar utan Jennifer tömkör honom,så det är HON som formar honom)


Stallet med Jennifer

Var till stallet med Jennifer idag och vi fixade i stallet sen tömkörde hon Exit. men ska äta hejs!


Feb. 22, 2013

Asdfghjkl...alltså vad ska man göra? Har skitstor lust att rida,haha! Men det ska jag göra imorgon,eftersom jag missar en gång när vi reser bort. Har testat alla mina kläder och valt ut lite olika outfits,bara längtar till sommaren nu alltså,få hugga in i alla snygga jeansshorts/kjolar med snygga neonlinnen...yammi!
Men ska hitta på något nu,se en film kanske?

(Älskar min nya själsfrände,pandaskalet :3)


sneakpeak


Godmorgon!

Det var en så härlig dag igår,köpte MASSOR! Bilder kommer kanske...vet inte om jag orkar,får se!


Sweden

Åker till Stockholm och shoppar idag! Gud vad skönt att få lite nytt i garderoben! Har ju presentkorten också från i julas ;)
Ginatricot-500
Ginatrciot-500
Ginatricot-400
H&M-500
Hollister-500

Wiiiiie! Pappa ska stanna hemma på jobb men jag,mamma och Frida kommer! Sen följer också min mormor med. Ses!


Just ridning!

Jennifer åkte hem vid 15 tiden och vi hade det riktigt roligt! :D ikväll är det ridning som vanligt,får se vem jag får hoppas såklart på Candela eller Safira! Ska äta nu,vi hörs!


Mys med Jennifer

Har tittat på film och ätit chips osv c: imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på men någonting gör vi väl ;)


HÄHÄ

Har varit i stallet med Jennifer hela dagen,var just i duschen och snart kommer hon hit för hon ska sova här! :D vi ska se på film och tjocka oss osv c: ha det gött vänner!


Vi kör slödag igen då...

Alltså nu börjar jag bli sällskapssjuk på kompisar...det ända jag gör på dagarna är att hänga med min hund ._. Var just ut med han och nu ser jag på tv,social jo. Har inget att skriva om så hejs!


Just Do It.

Ska just äta middag med la familia sen ikväll tänkte jag ut och springa med Theo till godby tror jag,var ju akademi-träning idag i godbyhallen men skulle inte  fått någon skjuts,så tar igen det med en springrunda! Fett skönt det kommer bli,grym musik i öronen och bara pusha sig själv tills det knappt går mera. 
Let's do this! 

Dagens outfit

Jävligt snygg må jag säga...eller så int.


Glass!!

Mums!


Like a boss

Var just ute och gick med Theo...i onepiece...busigt!
Tog lite bilder,så varför inte dela med sig? ;)


Måndag

Inga planer för dagen,bara ta det lugnt.
Färgen syns inte så mycket men lite blondare blev det ju,och framförallt mycket friskare! Bild kommer kanske sen,höres!


Wiiiee

Färgen är i håret nu! Håller tummarna! Hihi,kommer bild sen!


Film

Ser på film med syster,Prinsen & Jag heter den. Ska just i bastun,i med nya hårfärgen då jueee!! ;)


Dagens planer

Ska inte göra så mycket idag,åker till stallet en sväng med Jennifer sen ikväll ska jag bada bastu och färga håret! :D
Är ju ledig sen hela veckan,skönt! Moa och deras familj planerar att åka till Egypten typ samtidigt. Så vi kanske hamnar på samma ställe :D hoppas!


Aviiis

Zenia är på Kanarieöarna
Lova är i Lanzarote
Flisan är i Egypten
Vilma är på Kanarieöarna på måndag

Inte alls avis...Nänä inte alls :(

hihi,men vi åker ju ändå i april! :D
Saknar er allihop! Men ni får ha det så bra,och sola lite åt mig :*


Videon

http://videofy.me/v/884704 dissa allt prat och sånt skit ;)

(Bloggar från mobilen så om det inte blev en länk så får ni klistra in den där uppe i blöblöblö vad det nu heter)


Oh shit!

Alltså fuck :( Får inte dit headern eller bakgrunden! HJÄLP  MIIIG! Och nu när min bloggfixare är på semester också,ta mitt liiiiiiiv D: 
 

WÄÄ

Vad händer med min blogg?! Alltså först försvann bakgrunden nu har headern försvunnit?! Måste fixa,brb!

Drar till staden


Kan inte somna om!!

Asdfghjk...blir galeen!

Idag blir det en helt vanlig chill-dag! Ska inte göra något speciellt,bara ta det lugnt!


Jippi!!

Kommer ni ihåg filmen jag pratade om när jag red Candela för några veckor/månad sen?
Den som krångla ;)
Det har nu funkat så den kommer förhoppningsvis upp här imorgon (Y) k.bry om det var ett tag sen ;) see ya!


Keep strong

Allt blir bra vännen,jag lovar <3 snart inser han vilket misstag han gjort...jag finns alltid där för dig och jag kommer alltid stå vid din sida... älskar dig min underbaraste <3
~Moa~


WoopWoop!

Det var rea på hårfärg i stan så man fick två färger för 7€ annars kostar typ en 13€
Är så trött på min hårfärg så blir det här för tillfället! Brukar ju alltid färga hos frisör,så det här blir något nytt! Men vi kör en test ;)
Så på söndag blir man lite blondare!


Sportlov!

Yes yes yes!! Har tyvärr inte hunnit blogga men under sportlovet blir det väl lite bättre :)

Fick en alla hjärtansdag present av mami igår c: tack!
Bilder från veckan


Germundö!


Var ju somsagt på friluftsdag idag i germundö med skolan,haha det var riktigt skoj! Först åkte jag pulka med Sofia,joatt vi skrek sönder varandras öron +  hela germundö,men kul var det. Efter några åk såg jag ut som en panda (Snö i hela facet med mascara runt ögonen...fint) Sen kommer vi då till det här när jag ska pröva på att åka slalomskidor för FÖRSTA gången i hela mitt liv,jag och Moa åkte upp med liften,och jag var så rädd så jag trodde jag skulle kissa på mig. Sen "plogade" jag typ hela vägen ner tills på slutet så jag tyckte "jamen det här går ju ganska bra" Så jag blev lite för säker,och så sen sa det bara SWOSH och så for jag neråt,jag fick panik och vågade inte stanna så jag slängde mig ner på rygg,funkade bra det med! Hihi,men annars kände jag mig jätte duktig! :D 
Ska nu plugga historia,Zenia filmade lite av mitt första åk tror jag???så den och lite bilder kommer kanske upp här sen :) 
Ha en fett bra fastlastisdag! 
Min fina pojke <3 
 

Cheescake med Historiaplugg!

Har Historiaprov på torsdag och jag kan alla instuderingsfrågor hyfsat bra! Imorgon ska vi ha friluftsdag i germundö ,kommer nog bli kul! Ska fixa naglarna nu,men vi ses imorgon!


Har det mysigt med mig själv

Var så hungrig när jag kom hem , så kolade nudlar!mums! Sitter nu och myser med hunden och tittar på ponnyakuten :3 ...efter det blir det historiaplugg!


Måndag imorgon...

Den här veckan är det inget speciellt förutom att vi åker till Germundö på tisdag och så har vi historia prov på torsdag. Hoppas den här veckan springer iväg lika fort som alla andra veckor har,tagga sportlov sen juee!! Woopa!
Träningen gick bra,körde lite styrka med Mac och sånt sen körde Desse och Julia sin vanliga övning med musik (Y) och till sist spelade vi match!
När jag kom hem hoppade jag i bastun direkt och åt sen två smörgåsar och yoghurt,tittade på slutet på en film som jag började på idag och sen tittade vi på Bones ;) är så fawking trött så ska sova nu. Tudelu :*
PÖWS PÅ DÄJ JOZZAN!


--> stallet

See ya!


Har haft det finfint hos Felicia!

Igår efter skolan åkte vi först in till stan och köpte godis och sånt,sen köpte Felicia ett par jeans från ZickZack och sedan tog vi 4:ans bussen hem till henne ute i vårdö! Sen blev det tacos till middag,mums! Men annars har vi bara mysat,tittat på film,ätit godis och pratar osv. Idag vaknade vi vid 11 tiden ungefär och vi latade oss ända till 13-14 tiden,då gick vi ner och lagade äggröra och så lekte vi med hennes urgulliga lillasyster Fanny,hihi! Åkte hem vid 16 tiden. Men nu ska jag äta hejjs!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_51167234ddf2b340f7b28d6b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_51167234ddf2b340f7b28d6b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_511672379606ee365442b878.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_511672379606ee365442b878.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_511672429606ee35f79f05e4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_511672429606ee35f79f05e4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_51167930ddf2b34106a360aa.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_51167930ddf2b34106a360aa.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_511679369606ee3637566327.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_5116793ee087c317836b707d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_5116793e9606ee364c42d22e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4021528/images/2013/pic_51168197ddf2b34109ff05b6.jpg" class="image">


asdfghjk

Blir galen på mig själv! Hinner aldrig göra vettiga inlägg nu för tiden,bara slarv. Cajsa,skärpning! 
Igår var jag och red,det gick riktigt bra. Fick Chic,han blir något stark i skänkelvikningarna,men annars hur fin som helst! Ikväll är det träning,hinner egentligen inte för måste plugga på svenskaprovet,men nejtack...i det här fallet kommer träningen före! Svenskan handlar om verb,adjektiv och substantiv osv med olika former och allt walawala,tror jag gör det svårare för mig än vad det egentligen är! Sitter och koncentrerar mig för mycket på alla de konstiga namnen som tempus,abstrakt,superlativ  yada yada... Är nog ganska enkelt om jag funderar efter. Var meningen att jag skulle åka och fika med Jennifer i  stan men skulle inte hunnit med det. :/ Imorgon sover jag hos Felicia så då åker vi in till stan efter skolan för hon skulle titta på byxor och så ska vi köpa lite godis och sånt c: Sen tar vi 4:ans bussen ända hem till henne ute i vårdö och så stannar jag där över natten! ;) Nej nu måste jag ta tag i svenskan!  
 
VI MÅSTE SES SNART!!! 
XOXO

läst finska så det räcker!

Har läst till finska provet nu,och det känns väl sådär. Tycker inte om finska överhuvudtaget så orkar inte läsa mer. Har bara läst lite på orden och så. Men mamma ska få förhöra mig sen ;) Imorgon ska vi skrinna i skolan,kommer bli säkert bli kul. Sen den  12 Februari så har vi friluftsdag så då fick man typ välja mellan: Att åka slalom i Germundö,Åka pulka i Germundö,Fiska och skrinna m.m. Jag valde pulka! hihi,kommer slå ihjäl mig men k.bry c: Haha,skulle vara jättekul att testa åka slalom,har nämligen aldrig gjort det...men pulka kommer säkert bli skitskojj det med! 
Ska beställa lite från H&M någon dag också till resan! Men även vårjacka och skolkläder och så! Sen på sportlovet åker vi till stockholm och shoppar! hihi,har ju massa presentkort på gina tricot och hollister också! :D Vill åka och shoppa NUUU vill åka och resa NUUU!  
 
en sak som är säker är att denna klänning kommer vara min till Egypten i alla fall! 
 
 
 

Dagen och gårdagen

Har inte alls hunnit blogga,förlåt för det! Men igår var det skola som vanligt efter skolan åkte jag in till stan med Lova,hon hade teorilektion på ÅMI (hon spelar cello) när den var färdig åt vi middag på park med hennes familj! (Y) sen åkte vi till Mattssons och köpte glass och sen var jag hemma hos henne typ till 20.00
Kom nyss hem,och mina strumpor är blöta...gå inte med Uggs i vattenpölar! Idag är det träning,men jag har finskaprov imorgon som jag inte pluggat på så får se lite hur det blir :/ På fredag är det svenskaprov och sen tsover jag hos Felicia på fredag också :)
Vi ses!


Sorry!

Har inte hunnit blogga idag,har haft match osv men berättar mer imorgon!


Klockren!


2 första matcherna

mot Lidingö förlorade vi med 1-0,Men vi gav dom ett tufft motstånd! den andra matchen vill jag i te ens prata om,Huddinge var jäävligt bra,vi förlorade med 7-0,usch jag skäms. Men är väldigt nöjd med lagets insats eftersom vi har nytt spel och tänka på och så möter vi Stockholms bästa lag! Det var super att vi fick låna 3 stycken från IFK,(Nella,Julia och Ella) ikväll har vi 2 matcher till så åker just!


Goodnight

Är lite nytt här som ni märker,tack Flisan för hjälpen!





Packar inför imorgon!

Gör allting färdigt ikväll så man slipper all stress imorgonbitti! När jag vaknar imorgon kommer jag seriöst vara död. Men kommer ändå bli grymt kul att få spela lite match mot svenskarna,så ska vi se om de har något att komma med  ;) Det blir nog tufft motstånd...men man tar själv i lite extra när man får lite tuffa närkamper och man verkligen måste kämpa för bollen. Vi är för några som kommer så vi får låna några stycken från IFK,Ska bli kul att få testa spela med dem,alltid lika kul med finbesök!  Hoppas iaf att alla tjejer är taggade, för imorgon ska FC Åland prestera,så flytta på er. Woopa! 
 

Bara för att jag kan!






































































































































































































































































































Tihi.Busigt.



































































:*


Är det här rubriken ska vara?? ._.

Dagen började med att jag försov mig,klädde på mig något hastigt,sminkade och fixade håret sen åt jag en smörgås i bilen(tror aldrig i hela mitt liv att jag ätit så fort) Haha dagen kunde inte börja sämre. som tur var så blev den bättre... Matteprovet gick absolut bättre än förväntat! Efter det var det att springa till gymnastiken,sen biologi,fysik,lunch,religion och tillslut svenska...då var det på håret att jag och Vilma skulle blivit utkörda :3 det spårade lite föör mycket kan jag säga! Haha,skulle ju suttit fint med kvarsittning c:
Efter skolan gick jag till Lova och 15.20 så åkte vi med bussen till stan för vi skulle se på golv till hennes rum sen när dom renoverat!

Hihi faaiil ^^