Jogging ikväll!

Ikväll ska jag och Jennifer jogga med vovvarna ute i godby,Ska bli spännande att testa nya skorna! Kommer säkert få ont i vaderna ikväll eftersom jag inte joggat på ett tag, eftersom mina förra skor sög. Men skönt ska det bli att få kunna börja springa igen, bara jag tränar upp vaderna så blir det här perfekt!


New in!

Var till Maxinge med mamma igår på förmiddagen och köpte massa kläder! Det blev några tröjor, två par shorts, 2 klänningar, en ring, klackskor och joggingskor! Blev supernöjd med allting!
Sen på kvällen var vi hos Kusinerna med Mormor och morfar och Ville :D och då hade Ville med sig Urbanears som vi fick köpa för 30 euro ( annars kostar dom 60-70€) Så då fick jag dom :3 haha, blev ganska mycket men allt behövdes kan jag säga!


Älskar vädret!


PLEASE GIVE ME SUMMER!

Alltså fatta vad stressad jag är nuförtiden! Vi har 18 skoldagar kvar och ca 7 prov kvar, alltså jag orkar inte! Sen är det träningar hit och dit, och matcher nästan varje helg, som tur är så är det iaf roligt :D och hästarna kläms också där någonstans emellan. Pratade med Jennifer i telefon just, var skönt att få prata! Sen börjar jag stressa upp mig över att sommarlovet snart kommer vara slut också,yeah right liksom...men iaf har sån ångest just nu och allt jag vill är att det ska bli sommarlov! Stressar slut på mig själv... Ikväll är det iaf träning ska bli skönt att få rusa av sig lite! Ska sluta slänga mina problem rätt upp i ansiktet på er nu, om 24 dagar är jag världens lyckligaste barn igen så var lugna! Cajsa Aline Jansson är lite stressad just nu, håll er på avstånd. Nej skoja, jag är hur glad som helst, men som sagt lite stressad!nu ska jag plugga engelska, och sluta tycka synd om mig själv! Hejdåå!


Godmorgon!

Vaknade just av en katt som klev mig i ögat, jepp han ville ha mat.
Jag och Jennifer åker väl till stallet vid 3 tiden idag, Ska packa med mig mat till alla måltider, filtar och shit vi ska sova på, kläder efter väder och massa annat där emellan!

Haha, vår mattelärare Christer tog med sig sin unge igår till jobbet, så jevla töwt :3


Jo jag är grym på det här!

Ja ni ser ju själva hur mycket inlägg jag skriver... men jag har så himla mycket med alla prov och sånt så! Men idag har jag inget prov att plugga till eftersom det är LOOV!kommer tyvärr inte bli så mycket uppdatering den här helgen heller eftersom jag har fult upp!
 
Helgens planer:
Torsdag-  Vara i stallet med Jennifer och sen sover vi där! PREMIÄR!
Fredag- Vara i stallet och sen åka till stugan med Lova och sova där till lördag!
Lördag- Chilla på stugan med Lovis 
Söndag-  Fotbollsmatch! 
 

Den här helgen kommer bli sjukt grym, Bara få göra saker jag älskar! Nu rockar vi den här helgen! Kickar igång den med ridning ikväll!
♦S J U K T   G L A D   T J E J
Puss på er mina fina ♥

Kan det bli sämre..?

Har finskaprov imorgon och jag kan inte ett skvatt! Sen känner jag mig illamående...vill bara lägga mig ner och spy typ. Får se hur det blir med träningen, skulle vara skönt att få träna i det här fina vädret idag, men just nu vill jag bara sova, fy fasen vad risig jag känner mig...


Vine!

Om ni vill kan ni följa mig på vine, det är bara att ladda ner den från AppStore eller var ni nu laddar ner ifrån! Cajsa Jansson heter jag där, så bara att söka! Där gör man korta videos som egentligen är helt onödiga, men det skiter man fullständigt i! Så gå och ladda ner det nu, tack hej! :DD (dissa min fulhet, men jag är mänsklig)


Onsdag

Är ju 1 maj idag, så har varit ledig hela dagen. Igår firade jag Valborg med Jennifer,vi grillade marshmellows och korv,vi satt ute ända till 12-1 tiden på natten. Och hade det super mysigt. Idag sr vi bara varit i stallet, jag longerade Mallan och Jennifer red på Exit, sen bytte vi om en stund och så har vi vara fixat som vanligt. Ska äta middag och sen värdet av till Aftonsol,haha!